Omdat ik uitga van de systeemtheorie heb ik naast aandacht voor de cliënt zelf, ook aandacht voor de ouders.

“Er wordt echt geluisterd naar je. Dat zeggen er natuurlijk veel. Maar ik spreek uit eigen ervaring. Zo veel mogelijk, wordt er rekening gehouden met je speciale wensen. Open en duidelijke communicatie. Goede bereikbaarheid, bij dringende vragen ook soms buiten werktijden een antwoord. Erg fijn, die goede zorg! Een echte steun.”

“Er wordt echt geluisterd naar je.”

“Ze is flexibel en toegankelijk voor iedereen van ons gezin.”

“Wij kennen Sylvie al sinds haar HBO studie. Zij liep stage bij ons in het gezin met 2 jonge kinderen die op de basisschool zaten. We hadden al heel wat hulpverleners gehad, maar Sylvie is nog steeds bij ons. Dit zegt genoeg; Sylvie past bij ons gezin!

Waarom? Ze sluit aan bij de behoeften en vragen die we hebben en stemt af daar waar nodig. Ze is flexibel en toegankelijk voor iedereen van ons gezin. Ze is er niet alleen voor onze kinderen, maar ook voor ons als ouder om ‘effe te sparren” of gewoon je verhaal kwijt te kunnen. Want gemakkelijk is het zeker niet altijd.. en dat wordt het ook niet.  Maar met Sylvie aan onze zijde, kijken we richting toekomst met vertrouwen. Als wij niet meer voor onze kinderen kunnen zorgen, is er altijd iemand die ze kunnen vertrouwen en die hen kent “van binnenuit’.”